Úgy kóstoltuk, ahogy Dúzsiék a kartonba tették: a könnyebb, kecsesebbtől a testesebb, teltebb feléhaladva. \"Minden fajta egy-egy meghatározó dűlőből származik, így nem csak a fajták, de hitünk szerint a dűlők jegyei is érezhetők ezeken a rozékon. Tamás esküszik rá, hogy abból a szőlőből készül jó rozé, amelyiket olyan jó enni, mint a csemegeszőlőt. Ezek a nagyobb szemű ritkább fürtöt adó szőlőink. Mindig más a kedvenc, rendszeresen kóstolgatjuk, de sosem felejtem el, hogy amikor a syrah rozét lepalackoztuk, este egyedül Tamással megittunk egy üveggel...\" - Dúzsi Ilona –
Helyszín: Keresztúr Étterem Vinotéka 1173 Pesti út 165.
www.kereszturetterem.hu, www.facebook.com/VinotekaKereszturEtterem