Hírek » Havervagy Szilveszter! Hogyan juthatsz be biztosan? jegyek!

2024. május 20.
  • Megosztás:

 

A Bejutásodnak két fontos feltétele van:
1. elővételben vedd meg a jegyed, ami az egyik helyszínre garantálja a bejutásod.
2. 23 óráig érkezz meg a helyszínre . 23 óra után a másik helyszínre akkor tudsz bejutni, ha ott nincs telt ház.

S mi a két helyszín:

Hát idén biztosra megyünk! Még soha ilyen zökkenőmentes nem volt Havervagy szilveszter mint tavaly és mind a két helyszín nagyon jól szuperált. Úgyhogy idén az a nagy újítás, hogy minden marad a szuperül bevált módon és a két helyszínünk:

1. Champs Pub (VII. Dohány u 20.). Az egyik legfelkapottabb Havervagy helyszín. Itt már volt 3 Havervagy Szilveszter és 5 Havervagy Halloween. Itt tényleg nagyon könnyen táncra perdül a nép és nagyon hangulatos az egész. Ami még igazán fontos szempont, hogy itt nagyon szeretnek és nagyon ismernek minket. Külön welcome drinkekkel készülnek az első 200 érkezőnek. Itt láthatsz képeket a tavalyi Hv szilveszterről, az idei Halloweenról és az üres Champsről is.
 


2. A másik helyszín a Pointer Pub és annak házibulis rendezvényterme ( a Bajcsy Zsilinszky út 21-alatt. Arany János metrómegállóval szemben)
Tavaly velünk nyitott ez a hely és olyan nagy buli lett, hogy idén is várnak minket vissza. Van egy nagy bulis terme és sok kis egyéb helysége. Nagyon jól működik házibulis HAvervagy Szilveszterre és itt is sokan elférünk.
Itt láthatsz pár képet a tavalyi Hv Szilveszterről és az üres Pointerről.




A JEGYEDET ELŐVÉTELBEN ITT TUDOD MEGVENNI:
https://tixa.hu/havervagy