Hírek » Leállunk Haver

2024. május 20.
  • Megosztás:

 


Azt a döntést hoztuk, hogy minden programunkat és rendezvényünket töröljük, és felfüggesztjük egy darabig a működésünket.
Fogunk majd még találkozni, amikor normalizálódik a helyzet, de ki tudja, hogy mikor...

Mi is azt tanácsoljuk, hogy amennyire csak lehet maradj otthon, ne menj sehova!
Tudjuk, hogy jó lenne a kisértés elmenni valami jó kis Havervagy buliba, de nem teszünk ki ennek a kisértésnek... Vigyázzunk egymásra és magunkra, illetve különösen a nálunk idősebbekre! Mindannyiunknak nagy a felelőssége ebben a helyzetben.

Hírlevelek - legalább heti rendszerességgel jönnek majd a jövőben, sőt aktívak leszünk a facebookon és az Instagramon #havervagy.

Posztolunk majd sok szép emléket, illetve olyan tartalmakat és ajánlókat, amihez vagy közünk van vagy annak szellemisége közel áll hozzánk.
Úgyhogy kövess be minket az instán illetve itt:

Ha sokáig elhúzódna ez az egész, akkor majd szervezünk valami virtuális haverkodós progit, de hát mi pont azért vagyunk, hogy ne virtuálisan legyünk jófejek és haverkodósak egymással, hanem valósan és a valóságban.

Amúgy a facebookra most tesszük fel  először a 10 éves szülinapi bulinkról készült kis filmet - ahol több mint 800-an ünnepeltük, hogy 10 éve haverkodunk! Bízunk benne, hogy május végén, június elején újra lesz valami nagyszabású Havervagy szülinap.
https://www.facebook.com/HaverVagy/videos/518187118871165/


https://www.facebook.com/HaverVagy/

Szóval vigyázzunk magunkra haverságon kívül és belül. Mindannyiunknak ott a felelőssége abban, hogy megálljon a fertőzés!
Mindebben és a mielőbbi személyes találkozásban bízva kívánjuk a legjobbakat mindenkinek!


Üdv
aHaverod